Віртуальний тур


Підписатись



09 червня 2017

565 радомишлян, що завітали 7 червня до одного з найкращих історико-культурних комплексів країни отримали можливість безкоштовно ознайомитися з експозицією Музею української домашньої ікони «Душа України», насолодитися екскурсією ландшафтним парком та майстер-класами у Папірні, де виготовляють папір за технологіями XVII ст.

Більшість відвідувачів самостійно скористалися можливістю відвідати Замок-музей, що став справжньою туристичною перлиною Житомирщини. Чимало освітніх закладів міста, серед яких: Радомишльський ліцей №1 ім. Т.Г.Шевченка, Радомишльська гімназія, ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 – дошкільний навчальний заклад ім І.Самоплавського, ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім. В.М. Чорновола, ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, скористалися можливістю та наперед замовили групові екскурсії. Побували у замку цього дня і вихованці Радомишльського психоневрологічного будинку-інтернату.

Ми раді започаткувати традицію проведення днів відкритих дверей для мешканців Радомишля. Адже наші Гості приходять цілими сім’ями, щоб доторкнутися до вічного та повернутися додому духовно багатшими.

Поділіться з друзями: