У 2007 році  приміщення сторічного напівзруйнованого млина з захаращеною навколишньою територією придбала доктор медицини, професор Ольга Богомолець.  Відродження пам’ятника архітектури не було самоціллю. Старовинні стіни мали стати новим будинком для величезної колекції ікон, які впродовж життя збирає Ольга Богомолець.

Реставрація тривала протягом 1555 діб. Три місяці з території вивозили 60 вантажівок сміття. А потім будували дороги, відкачували мул з дна ріки, піднімали рівень островів, укріплювали дерева. Згодом був розбитий сад, висаджені унікальні іриси, подаровані Замку ірисоводом Ігорем Хорошем. Майже рік тривала поетапна заміна дерев’яних опор, які тримають міжповерхові перекриття, а також реставрація втраченої кладки на зруйнованій центральній частині вежі. Ремонтні і реставраційні роботи проводили з дотриманням стародавніх будівельних технологій. Всі необхідні для реставрації елементи відтворювалися вручну, за старовинними методами. Тривалим став процес внутрішнього оздоблення музею, який врахував архітектурну специфіку будівлі та її нове призначення. Таким чином, за п’ять років у замку повністю відтворили інтер'єри XVII-XIX ст. Ольга Богомолець, разом з родиною, працювала під час прибирання цієї території та власноруч займалася реставрацією. Пані Ольга висадила тут сотні рослин, щоб болото перетворити на чудовий парк  для відпочинку.

У 2009 році на території Замку встановлено пам’ятник видатному просвітнику України, засновнику папірні, що існувала на території Замку 400 років тому, архімандриту Єлесею Плетенецькому. Це перший пам’ятник цій поважній особі. 

До реставрованої споруди, яка нагадувала оборонні мури, у 2009 році була добудована башта, висотою 35 м. На ній встановлено давній дзвін.

Історико-культурний комплекс Замок-музей Радомисль був заснований 30 вересня 2011 року. Сьогодні – це чудове місце для відпочинку. Гуркіт водоспадів, середньовічна архітектура та скульптури створять незабутню атмосферу під час прогулянки  ландшафтним парком Замку. В будь яку пору року наш парк є й пейзажним місцем для фотосесій. Колекції сакрального мистецтва та українських старожитностей в середині Замку приємно здивують, адже тут можна не лише пізнати щось нове, а й ближче роздивитися українські домашні ікони та спробувати відчути себе не в музеї, а вдома.